Maten står på spisen och är snart klar, ky...

Maten står på spisen och är snart klar, kyckling med kokosmjölk och ris till, mums! Nu väntar en mysig kväll. Gott nytt år på er alla läsare! :) Puss /e


Hej! Det blev mycket mer krångel än så. Nä...

Hej! Det blev mycket mer krångel än så. När vi kom till Katrineholm så fick jag och två andra ta taxi till Degerfors. Vi kom tyvärr dit lite sent. Tåget som skulle vänta på oss hade redan åkt.. Så jag tog tåget mot Karlstad. Där fick jag vänta i ungefär en timme. De hade nämligen skett en tragisk olycka. Någon hade hoppat framför ett tåg, så det tog en stund innan tågen kunde börja åka igen. Men runt klockan fyra var jag äntligen framme i Arvika! Igår var det våran tredje månadsdag. Men älskling har börjat blivit sjuk :/. Men de blev bättre med dagen. Vi åt gott och bara myste och tittade på film. Ligger just nu bredvid en snarkande Robert :* Puss /e


Från Falun till Sala blev det buss iställe...

Från Falun till Sala blev det buss istället för tåg pga stormen. Bussen var försenad til Sala.. Så nu efter ganska lång väntan så sitter jag nu på ett annat tåg mot Katrineholm. Hoppas de inte blir nå mer krångel.. -.- Puss /e


Hej! Tänkte bara säga att pga stormen Dagm...

Hej! Tänkte bara säga att pga stormen Dagmar fick vi strömavbrott inatt. Så min dator stängdes av. Så nu går den ju inte att starta... Har i alla fall en ny mobil nu. En Samsung Galaxy w. Har nyss färgat håret också. Slänger upp en bild imorgon när jag kommit fram till Arvika. Robert ville nämligen att de skulle bli en överraskning, hihi :-) Puss /e


Tomorrow

Imorgon väntar en rolig dag. Jag och mamma åker nämligen till kupolen, precis till de öppnar. Ni minns att jag skrev att när mitt mobil-abonemang går ut så skaffar jag en ny mobil? Det händer nämligen imorgon! :')
Har inte en aning vad jag vill ha.. Nån med snabb internetuppkoppling, bra kamera, spotify och allt annat som en dator kan ha. Tips någon?. Sedan så ska jag handla lite hårfärg. Ska nämligen exprimentera lite med håret igen. Ska bli roligt att se om de ens är fint xd, jorå, men de är det nog. Hoppas på att de blir sådär skitfint så man alltid vill stå framför spegeln och kameran. Vi får se.. Ska i alla fall försöka slänga upp en bild på't. Ska även försöka glo runt lite och kolla om jag hittar något fint, nu när det är mellandagsrea. Ska upp vid 8 imorgon, så jag hinner nog inte skriva nånting innan så.

Juldagen 2011

juldagen? Har fortfarande ingen julkänsla ju, haha.
Idag har det varit en rätt så avslappnande dag, skönt! Kunde äntligen sova ut imorse! Gick upp 11/11.30 och åt lite frukost framför tv:n. När det var dags att göra sig i ordning så fick jag en sådan underbar känsla och tänkte "Nä, idag orkar jag inte!". Så jag slängde på mig ett par svarta mjukisbyxor och ett linne bara. Skippade linserna och körde på glasögonen också, skönt att få vila ögonen! :)
Sedan gick vi upp till Lars och fikade, han fyller nämligen år idag. Sedan åkte vi till mormor och åt steek, gott!
Promenaden med alla 5 hundarna gick ju sådär, haha. Efter att ha varit där i alla fall så åkte vi hem och åt ännu mer ris a'la malta, mums. Just nu sitter jag här och målar tånaglarna.. Sedan funderar jag på att kolla på nån film eller något :)
puss
/e

julen hos mamma 2011

Mormor kom hit vid 1 och då åt vi, jävlar så gott de va! :')
Efter det myste vi i soffan med lite julgodis innan vi öppnade paketen.
Jag vart jättenöjd med mina! Kunde inte blivit bättre. Detta året fick jag faktiskt massor av saker jag faktiskt önskade mig, som jag faktiskt behöver, haha.
Underkläder, haha. Fick ett par till trosor men dom har jag dock på mig nu c: Fick även ett par trosor till den ljusrosa bh:n, men jag hittar inte dom just nu xd
Rockstad!<3
Tack mamma, mormor & (Engla) :)
puss
/e

julafton 2011

God morgon, eller framförallt God Jul! De här året skippar vi julmaten och äter istället hemlagad friterad kyckling och jordnötssås. Längtar sååå till maten, gud så gott!
Mormor kommer hit också, så de är bara vi 3 + hundarna, skönt. Bättre de än att de är hela huset fullt tycker jag. :)
Jag som tänkte ligga kvar i sängen ett tag till.. Men jag har sån jävla hosta, så de gick inte. När ska jag bli frisk egentligen?!!??!?!?
Nä, om man ska göra mamma sällskap i köket med en tallrik gröt kanske? :)
puss
/e

21: Min favoritträning

Som ni kanske har lagt märke till så älskar jag att träna. När jag är på gymmet brukar jag börja med att värma upp lite på Crosstrainern. Sedan kör jag styrka & några balansövningar. Till sist tränar jag konditionen på löpbandet, vilket jag tycker är absolut roligast på hela gymmet. Jag älskar att springa och träna min kondition, för jag vet att de ger något, och jag behöver inte känna någon press eftersom att jag gör det i min takt. Sedan stretchar jag lite. Så ser mitt pass ut på gymmet just nu, och jag älskar det! :)
Ska bli riktigt skönt att få fylla på kortet efter lovet! :)
puss
/e

Dan före dopparedan

Herregud vilken dag!
Gick upp 11 och åt lite frukost, sedan åkte jag, mamma & Engla till Rusta, där dom inte hade några korgar.... Fick i alla fall med oss diskborstar, värmeljus och hantlar.
Sedan åkte vi vidare till Jysk, där vi hittade EN JULSLIPS, AHHAHA, örngott och skitfina gardiner till mitt rum! :)
När vi sedan kom till Lidl, så fick vi säkert gå runt affären 5 varv innan vi hittade de vi skulle :(
När vi kom hem kom mamma på att hon hade glömt en sak.... Så jag gick ner till affären, men där inne var det så trångt, och en helvetes lång kö till kassan. Men när jag väl kom fram så hade de inte de hon skulle ha. Bara att gå hem igen!
Sedan dess har jag städat, och sedan försökt träna, vilket gick åt helvete. Så nu sitter jag här nyduschad och väntar på uppesittar kvällen som börjar om en halvtimme! Mys! :)
puss
/e

20: Min profilbild på facebook


Hemma från kryssningen

Är nu hemma från en awesome kryssning med bästa Sophie. Vi sjöng karaeoke, dansade på de korta discot som bara varade i två timmar :( God mat, god dricka. Jag är jätteglad över att jag följde med! :)
puss
/e

19: En bild på någon i min familj


Sitter på bussen som tar oss till båten. A...

Sitter på bussen som tar oss till båten. Awesomeee! :D Tagga kryssning!!


18: En bild på någon/något jag älskar


Terminsavslutning

Jullovet har bara börjat. De här jullovet kommer bli det bästa någonsin! :'D
om nån timme drar jag mig mot Sophie. Imorgon drar vi iväg på kryssning. Är så taggaaaad! :')
Jag är i alla fall nöjd med betygen, förutom att jag hade sänkt mig i ett ämne. Annars är jag jättenöjd. Fick en del VG:n som jag inte alls hade räknat med. Super!
HIHI, nu ska jag packa färdigt det sista.
puss
/e

17: När jag föddes..

När jag föddes var det fredag, den 30:e augusti 1996 och klockan var 03.23. Jag var 49cm lång och vägde 3369g.
Jag hade blåa ögon och mörk hårfärg.
Jag minns att mamma & pappa berättade att om jag hade blivit en kille, så hade jag hetat Maximilian (Max).
puss
/e

Bättre sent än aldrig

Jag har två kamerasladdar och den ena funkar inte. Jag tog fel sladd igår när jag skulle lägga in bilderna, och trodde att de inte alls gick att lägga in bilder på datorn. Jag glömde nämligen bort att jag hade två st.. Min dag gick sönder p.g.a det.. Men nu har jag fixat det. Så nu är det frid och fröjd! :)
Mina julklappar från pappa, hans tjej & hennes dotter. Jättenöjd! :)
puss
/e

16: Mina favoritfilmer

Haciko A Dog's Story

Spirited Away

Japanska, mycket bättre!! http://www.youtube.com/watch?v=7cv5p1XNuDw&feature=related
Lilja 4-ever

Det var några av mina favoritfilmer, visst finns det fler. Men då skulle jag sitta här hela dagen..
puss
/e

lilla "julafton" 2011

firade min första julafton igåår. Eller ja, jag vet inte riktigt om jag ska kalla de julafton. Vi öppnade paket och åt pepparkakor, och godis och så.
Jag blev i alla fall supernöjd över de jag fick. Tänkte slänga upp en bild på det senare ikväll när jag kommer hem till mamma. Värt att vänta på, för det var en hel del bra saker ;)

puss
/e

15: en låt som gör mig glad

David Guetta ft. Sia - Titanium

Sabaton - The final solution


Gloria Gaynor - I will survive

Tokio Hotel - Noise (live)

The Red Jumpsuit Apparatus - Dive too deep

Den här låten betyder väldigt mycket för mig. Den besvarar alla känslor. Jag kan alltså ALLTID lyssna på den, vilket är bra. Den får mig alltid att tänka på min underbara pojkvän, vilket får mig att pirra i kroppen :')
puss
/e

Hos pappa!

Nej, jag är inte hemma, jag är hos pappa! :)
Det blev jättestressigt när jag slutade skolan. Mamma fick hämta mig för att jag skulle hinna. Jag skulle packa, försöka äta något, och så skulle vi ta oss till bussen. Men jag hann i alla fall.
Vi, eller jag (pappa somnade) har nyss kollat på Svenskahjältar-galan och druckit glögg och mumsat på bl.a pepparkakor :)
Börjar redan bli trött... Kan bero på att jag stod i duschen 05.30 imorse, yes, jag undrar också varför när jag tänker tillbaka. funderar på om jag ska lägga mig i sängen och ringa min söta pojkvän <3
puss
/e

14: Den nyaste bilden på mig

Sne bild. Jag är inte riktigt säker på om den här bilden är nyast. Men jag är inte hemma så.. Men detta är den nyaste bilden jag hittar på bloggen i alla fall :)
puss
/e

13: Min dag i detalj

Imorse gick jag upp 06.45, perfekt!
Tog mig en kopp te, en macka och lite yoghurt och satte mig framför tv:n.
När jag hade ätit klart så fixade jag mig, tog på mig kläder och så. Tog en treo, en halstablett och gick ut mot bussen. Den kom faktiskt i tid idag!!
Skoldagen började som alla andra torsdagar med Bild där vi fick göra julpyssel, i princip vad vi ville.
Svenska - titta på gamla nationella prov
So - film, Rio
Mat - fiskgratäng, och hemskt äckliga vårrullar.
Matte - titta på gamla nationella prov där med
Engelska - Film, Polar Expressen
Elevens val, HK - Julgodis
Enda sen jag kom hem har jag bara suttit här. Har börjat packa också.. För imorgon åker jag till pappa :').
Ska nu börja göra lite mat. Couscous med kyckling :')
puss
/e

12: Min favorit klädsel

Hur sjutton ska man kunna välja? haha. Jag älskar att gå omkring i mjukisbyxor, en stor tröja & dc-skor. Men samtidigt så älskar jag att gå runt i jeans och linne. Det är svårt..
Jag älskar att ha udda kläder på mig, som kanske inte passar alls, eller sånt som andra kanske aldrig ens skulle tänka sig att ha på sig. Det är så roligt att "sticka ut och passa" in, och att inte se ut som en i mängden.
puss
/e

julmust

idag var det litet julbord i skolan och vi fick JULMUST till, i flaska!! Trodde knappt mina ögon o.o
puss
/e

11: Min bakgrundsbild på datorn

Har haft den i flera månader nu. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om bakgrundsbilden på datorn, eftersom att man sällan ser den. Jag är ju alltid inne på internet sidor osv, sitter ju aldrig och bara stirrar på bakgrundsbilden..
puss
/e

En hjälpande matkasse

Har inte nämnt detta tidigare, men mamma och en av hennes kompisar har startat ett projekt som heter just "den hjälpande matkassen" som innebär att de samlar ihop matkassar med julmat till behövande familjer som inte själva har råd. Främst barnfamiljer, med också andra som ligger långt ner på skalan.
De har även ett kontonummer där man kan sponsra med en valfri slant som går direkt till matkassarna.
http://www.dt.se/nyheter/falun/1.4193814-samlar-matkassar-till-behovande
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=4853971
De har även en Facebook-sida där man kan följa de hela
http://www.facebook.com/events/271492616206430/
puss
/e

Sankta Lucia

Idag är det den 13:e December, vilket innebär Lucia. Ungefär hälften av min klass var med i skolans egna luciatåg, som 9orna engagerar varje år. Det var jättefint och bra enda tills en av tärnorna fick eld i håret. Hon blev lite panikslagen innan den vart släckt och det luktade bränt hår i hela aulan, haha.
Efter Lucia-föreställningen fikade vi i klassrummet på en pepparkaka, lussebulle och JUICE! O.O
puss
/e

10: Mitt favoritgodis

Är såklart choklad. Jag älskar choklad i alla dess former, mörk choklad, med nötter, med frukt i, mjölkchoklad, med kakbitar i, smält choklad, chokladfontän, ischoklad, rischoklad, ja listan kan bli lång!
puss
/e

Bup today

Jävlar så blött det var att gå upp till Bup idag då.. som jag skrev tidigare regnade det, och så var det massa blöt snö och is på vägarna. Kunde vrida ur håret när jag var framme, haha!
Så på hemvägen tog jag bussen i alla fall till stan. Köpte halstabletter och gick hem lagomt till middagen.
Jag fick en fråga av hon jag pratar med på Bup med idag. Hon frågade hur jag tyckte att det var där, och jag svarade att det är en höjdpunkt på veckan då jag kan prata av mig med någon riktigt erfaren och någon som inte inte vet vad den ska svara när man ställer frågor eller liknande. För precis så är det. När man går ut genom dörren därifrån så känns det ibland som när man har sovit en hel dag, man känner sig utvilad. Man har hämtat nya krafter, och så kändes det idag, underbart!
något mindre underbart är att jag har blivit sjuk. Halsont och feber :/ Var ju jättelängesen jag var sjuk. Jag har inte tid med det här nu, snälla!
puss
/e

Jag går genom spöregnet och den blöta snön...

Jag går genom spöregnet och den blöta snön mot bup. Trevligt.


9: Detta vill jag bli när jag blir stor

När jag var liten sa jag alltid att jag ville bli vetrinär. Men bara för några år sedan så la jag den drömmen åt sidan när jag insåg att det var långt till ett gymnasium med sådana linjer, och att det var mycket plugg osv.
Då började jag istället intressera min av handel, typ att jobba i butik eller liknande. Jag lekte ofta det när jag var liten, så de är alltid något jag tyckt ha varit kul. Så först och främst vill jag jobba i nån typ av affär eller starta ett eget företag.
Varför: Jag tycker det är intressant med ekonomi och jag vill inte plugga flera år, utan jobba direkt. Dessutom så har jag fått en ännu bättre och klarare bild/uppfattning när jag praoade på Team Sportia. Visst finns det tråkiga saker med jobbet, men allmänt så är det defenetivt ett drömjobb. Att starta eget vore ännu roligare i framtiden, då kan man ju själv bestäma hur man vill ha det och ha lite bättre koll på saker än om man bara är en vanlig anställd på ett företag.
Min andra stora dröm är att jobba med människor typ personlig assistent/elevassistent. Främst åt funktionshindrade men även åt andra som behöver lite extra hjälp i skolan eller liknande.
Varför: Jag tycker det är både roligt och extremt nyttigt att jobba med människor, att känna sig behövd och få ta del av andra, om man säger så. Det känns verkligen bra att vara till hjälp.
puss
/e

Baka liten kaka

Efter vi varit iväg med Engla så hon fick springa lite, så bakade vi en kaka :3
så, snart ska här fikas!
Kanin
Med glasyr.. det är inte jag som haft på glasyren!
puss
/e

Gick upp med tuppen idag, och åt en rejäl ...

Gick upp med tuppen idag, och åt en rejäl frukost innan jag gick till gymmet, fast nej. Gymkortet hade tydligen gått ut, och det var ju onödigt att fylla på det nu innan jul. Så jag fixade ett eget träningsprogram med de saker jag har hemma. Har precis ätit och nu är vi på väg till affären och sedan skogen för att Engla ska få springa lite. Ingen tråkig söndag det här inte :-) Puss /e


<3

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta

Friheten är ditt vackra namn
Vänskapen är din stolta moder
Rättvisan är din broder
Freden är din syster
Kampen är din fader
Framtiden ditt ansvar

Tvreklam

Det här är nog en av dom värsta reklamerna enligt mig. Jag tycker den är så otroligt tråkig.. Tittar alltid bort eller stänger av ljudet när den är på tv, ååh. Det där dragspelet alltså, usch.
Eller vad tycker ni?
puss
/e

8: En fin bild


Charmig bild, haha! Älskar den verkligen.
Dessutom så hade jag ingen aning om vilken jag skulle välja. Har så många fina bilder på min dator.
puss
/e

10 december

Kom precis hem från Kupolen med Lisa. Vi köpte inget, utan vi kollade bara runt på skor & mobiler.
Efter jul skaffar jag en ny mobil, awesome! :-)
ska försöka komma på vad jag ska göra nu bara.. o.o
Någon som har bra tips på bra mobiler kanske?
puss
/e

Lust att blogga

Hej!
Har inte haft tid för bloggen förns nu. Jag berättade ju hur icke-nöjd jag var med headern, (som jag inte trodde från början) så jag bestämde mig för att göra en ny. Min dator är för seg så den uteslöt jag. Så jag satte mig vid mammas dator i säkert 3 timmar och testade lite olika. Helt plötsligt så dog datorn.
Jag startade om den och försökte igen, äntligen blev den klar, och jag var nöjd. Då dog datorn igen. Jag startade den, och gissa vad som hände? Den dog igen. Sedan jag startade om den senast så har de överlevt. Jag fixade verkligen inte att sätta in headern själv, är kass på sånt.. Så Patricia hjälpte mig. Nu är allt äntligen på sin plats och jag kommer kunna sova inatt, haha.
Vad tycker ni om den? Själv blev jag supernöjd! :-)
puss
/e

7: En sommarbild

För mig är det nästan omöjligt att inte tänka på sommar när man ser den här bilden. Börjar nästan vattnas i min mun redan... Kanske borde valt en annan bild? haha!
puss
/e

6: En bild från förra året

En bild från förra året. Skitrolig helg, som tyvärr inte slutade så bra, men jag kommer alltid att minnas den! :-)
puss
/e

en av alla skoldagar

Idag hände detta, som tur var hände det inte på min skola. Men man får vara uppmärksam!
http://www.dt.se/brottsplats/1.4180810-overfallen-pa-vag-till-skolan
Man fick knappt gå hem från skolan själv idag pga av detta.
Direkt efter skolan gick jag ner på gymmet och gymmade nån timme. Skönt!!
Imorgon har vi matteprov, så jag ska nog tillägna resten av kvällen med att plugga till det.
Men först en prommenad med Engla. :-)
puss
/e

5: Dagens outfit

Tröja - Tyskland
Byxor - Only, 399 kr
Strumpor - No idea...
puss
/e

Ny jacka

Nu ligger snön som ett vitt täcke över Falu stad och jag har nyss köpt en ny vinterjacka.
- Intersport
- 990kr
Har dessutom kommit på en bra idé till vad jag ska göra med håret. Men hur det blir, det får ni se när det är gjort! ;)
puss
/e

4: Den bästa känslan

Den bästa känslan uppstår ju när man gör något man tycker om eller hör något underbart t.ex. När man mår som bäst helt enkelt!
Den bästa känslan enligt mig är nog när man får höra massa urgulliga ord från någon man älskar. Det kan vara sin pojk/flick-vän, kompis, familjemedlem o.s.v. När man får höra t.ex "jag älskar dig!" det är för mig det absolut finaste någon kan säga till en, det går verkligen rakt in i hjärtat!
En annan underbar känsla är när man tränar/har tränat. Man glömmer alla problem för stunden och bara tänker på underbara saker, vet inte varför man gör det just när man tränar, men jag älskar verkligen känslan! Efteråt känns det så himla bra också, man vet att man har varit duktig. Det får i alla fall mig att känna mig stolt! :-)
Detta är också något riktigt jävla härligt!!! Att gå på konsert eller festival och verkligen känna basen av den höga musiken, och att se sina idoler live!
puss
/e

Skumbanan

åh, igår vägrade min kamera att ladda och internet försvann. Men nu är det fixat tack och lov!!
Pratade med Samuel i skolan idag om att jag aldrig ser honom på gymmet fast vi gymmar på samma gym. Och vem såg jag idag då om inte självaste Samuel? Det är fan alltid så, när man pratar om någon eller tänker på någon så dyker den personen upp på något sätt. Någon annan som tänkt på det?
Skyndade mig hem från gymmet, när jag kom hem väntade världens godaste mat på mig, egenfriterad kyckling med jordnötssås & ris! Det var överraskande gott för att vara första gången någonsin vi gjort det, Awesome!
puss
/e

3: Vilken klass går jag i?

Jag går i 9an på Britsarvsskolan. Jag gillar klassen, men inte alls skolan.
Till gymnasiet har jag tänkt att söka Handel & Administration (HA) som första val och Barn & Fritid (BA).
8:ans skolfotot, men 5st har flyttat sedan dess..
puss
/e

2: Min bakgrundsbild på mobilen

Jag har tyvärr inte den bilden på datorn, men det är en väldigt fin bild på min underbara pojkvän! ;*
like this:
puss
/e

Hundkex

Ja, min nya header och design är uppe. Är inte så nöjd med de.. ska försöka göra detta bättre innan veckans slut.
Kommer seriöst få ångest över det här.
Idag har jag i alla fall bakat hundkex bl.a Engla gillade dom i alla fall :-)
haha pluppis! <3
puss
/e

Lyckad morgon?

Imorse blev jag väckt av mamma halv 10, och då var jag tvungen att gå ut med Engla.
Tog minst 20 minuter innan jag kom upp ur sägen för att jag var så trött.
De första jag gjorde när jag kom ut var att halka..... och eftersom att jag bor så centralt så var det flera som såg mig också, ååh, haha.
Stegräknaren som jag berättade om igår vill inte fungera längre, jag som har massor att göra idag..
Kom i alla fall nyss hem från ett grymt skönt pass på gymmet. Men nu börjar jag bli hungrig, ska nog laga nåt att äta.
ungefär så såg jag ut....
puss
/e

1: Min mobiltelefon

Jag har just nu en Sony Ericsson Elm.
Har haft den i 1 ½ år.. Jag tycker den är väldigt bra för att vara en knapp-telefon. Men nu till jul då mitt abonemang går ut ska jag byta telefon, men vet verkligen inte vilken. Det ska bli spännande..
Det bästa med telefonen är nog att man rätt så snabbt kan komma in på facebook, och andra hemsidor.. Dessutom finns det en egen genväg till både facebook och youtube, vilket är awesome.
Det sämsta med telefonen är nog kameran. Det är 5 mpx, men jag tycker att korten blir så himla vita. Jag gillar inte alls kameran..
puss
/e

Tema-dagar repris

Nu, när jag börjar få brist på att skriva saker så tänkte jag dra igång 21 temadagar, eftersom att de är så långt kvar till julafton!
1: Vad har jag för mobiltelefon?
2: Min bakgrundsbild på mobilen?
3: Vilken klass går jag i?
4: Bästa känslan
5: Dagens outfit
6: en bild från förra året
7: en sommarbild
8: en fin bild
9: Detta vill jag bli när jag blir stor
10: Mitt favoritgodis
11: Min bakgrundsbild på datorn
12: Min favoritklädsel
13: Min dag i detalj
14: Den nyaste bilden på mig
15: En låt som gör mig glad
16: Favoritfilm/er
17: När jag föddes..
18: En bild på något/någon jag älskar
19: En bild på någon i min familj
20: Min profilbild på facebook
21: Favoritträning

En helt vanlig lördag

Idag är det 3:e december och fortfarande ingen snö. Samma skitväder fortfarande..
Egentligen skulle jag varit med Mimmi, som jag sett framemot, men det blev inte av.
Dagen har istället besått av två långprommenader med Engla och så har jag gjort lite risbräck/rischoklad.
Har börjat använda stegräknaren idag också, bara av att jag har den på mig så känner jag för att gå flera mil eller nåt, bara för att de alla steg jag har tagit efteråt, haha!
Nej, nu ska jag i vanlig ordning på schemat sätta mig framför tv:n och kolla på Så Mycket Bättre. Ikväll är det Laleh's dag.
Förresten, jag har nu fått en ny header, och antingen ikväll eller imorgon så dyker den upp här tillsammans med ny design! Kan knappt bärga mig! :')
puss
/e

1 December 2011

Idag är det första december och fortfarande ingen snö i dalarna..
Det blåser, är kallt, mörkt och allmänt jävla tråkigt! :c
ibland, bara ibland vill jag ha hit lite snö så att det iallafall blir lite ljusare :/
Igår firade jag och älskling 2 månader också, <3
puss
/e

RSS 2.0