Ny kamera

Pengarna varade inte speciellt länge i min hand, jag har nämligen redan beställt en kamera. Äntligen! Känner mig superglad, och tänker ägna många timmar åt att fota när jag får kameran. Det stod att den skulle levereras redan imorgon.. Skulle bli jätteglad då! Har varit utan kamera länge nog nu, så det här behövdes verkligen.
Köpte den på sidan där den kostade minst, vilket gjorde att jag tjänade 400 spänn.
"låga priser gör något med humöret" - Elgiganten, haha, kände att det stämde rätt bra där!

Yes!

Hemkommen från loppishallen där vi lämnat grejer, och nu efter en vecka har vi tjänat ihop över 1000kr! Vi delade på pengarna, så nu har jag tjänat ihop 535kr utan något ansträngande jobb. Känns så bra, jag kommer närmare och närmare, snart kan jag köpa allt jag behöver på min lista! 

Studiedag

Hagagymnasiet levererar. Fast egentligen inte. Vi har missat så sjukt mycket, och det är flera veckor då vi slutat för ett hela veckan, helt jävla sjukt. Känns som att det alltid är någon borta eller någon inställd lektion. Låter som nån jävla plugghezt nu, men vafan, hur ska vi kunna få betyg? och klara fortsättningskurserna om man inte får chans att klara de vi håller på med nu?
 
Men det positiva är ju att jag redan har hunnit träna och har tid till att städa, gå en långpromenad med Engla och spela lite gitarr, det gillas!

Ja, tänk om man hade lite extra pengar..


Mera lugg

Kände för att göra något drasiskt med mitt hår, så jag la över lite mer hår på andra sidan, dvs, jag har "mer" lugg nu :>

Alice Cooper

Veckan har bara rusat iväg! I torsdags fixade jag med grejer till loppisen hela kvällen. I Fredags vart det zumba, och sedan kom Isak förbi och sov hos mig. Igår var jag på fest hos en klasskompis. Har precis vaknat och ser ut som Alice Cooper i ansiktet, haha..
 

Silvervatten

eller kolloidalt silver, är nog det bästa vi inskaffat på länge!
Kolloidalt silver består av destillerat vatten och massvis med små mikroskopiska silverpartiklar. Kolloidalt silver stärker ditt immunförsvar och rensar kroppen från bakterier. "Att ha tillräckligt med silver i kroppen, är som att ha ett överlägset andra immunförsvar". Det smakar inget, luktar inget och ser i princip ut som vatten.
 
Man kan både dricka det, och använda det på t.ex skärsår, skrubbsår eller vårtor. Man kan även badda huden med det mot t.ex finnar eller andra hudåkommor. Man kan gurgla det, droppa det i ögonen och öronen, man kan använda det vaginalt och analt, samt inhalera det som spray i näsa och lugnor. Det skyddar även mot en hel del andra saker.
 
Vi har precis fått hem det, och mamma ska börja testa det idag då hon är väldigt sjuk och har hög feber. Skriver mer om hur det går, och hur bra det hjälper. Detta är nämligen första gången vi testar det. Men har bara hört positiva saker. Många har inte ens behövt söka läkare eftersom att silvervattnet hjälper mot nästan allt!
 
HÄR och HÄR kan ni läsa mer
 
 

Avundsjuka

Ni vet när man verkligen vill på en konsert, och man vet flera som ska dit, men man varken har pengar eller kompisar med samma musiksmak, thats hard.
Ni vet när man ser ett par, och man ser hur kära dom är. Man försöker vara glad för deras skull, man visar och berättar att man är det, men inombords är man bara arg och avundsjuk. Jag hatar det. Jag hatar den där känslan. 
 
Men jag tror att vara avundsjuk är lika viktigt som att vara arg eller ledsen. Det är viktigt att släppa ut sina känslor och inte hålla dom inne. För till slut orkar man inte mer, vilket resulterar i att man exploderar. Jag vet att man oftast förnekar att man är avundsjuk, men det är helt okej att känna avund, så länge man inte gör någonting stort av det, som att förstöra för någon. Prata om det istället. Det är alltid bra att prata

Vardagsmotion

Nej, inte alls. Vi hade bara en lektion innan vi slutade. Nu efter jag ätit upp lunchen ska jag ut och göra lite nytta, jag ska nämligen söka sommarjobb!
 
Vardagsmotion är bland det viktigaste, och när du ändå får den gratis, så utnyttja den! Ta trapporna istället för hissen, gå istället för att ta bussen, Ja, allting räknas. Jag tänkte visa hur mycket kalorier jag bränner på att bara utnyttja min vardagsmotion, dagligen!
 
Snabb promenad till bussen 10 minuter (får oftast stressa, haha) 49 kalorier
Gå till skolan från bussen 5 minuter 22 kalorier 
Gå runt inne i skolan totalt 20 minuter, 79 kalorier
Gå tillbaka bussen 10 minuter 49 kalorier
Gå hem från bussen 10 minuter 49 kalorier
Promenad med Engla 30 minuter 148 kalorier
Jag förbränner alltså 396 kalorier varje dag, i bara vardagsmotion!
HÄR kan du räkna ut din kaloriförbrukning!
 

Det jag vill visa är bara det att vardagsmotionen är så viktig, det spelar ingen roll hur mycket eller lite, huvudsaken är att man rör på sig, allting spelar in. Så tänk på det nästa gång ni överväger om ni ska ta bussen eller inte ;)

Mage/rumpa - övningar

Kom precis hem från ett hårt pass på gymmet med fokus på mage/rumpa/lår och kondition. Här har ni en hel del bra övningar som jag brukar köra!
Var försiktig med övning 2 om ni har problem med ryggen. Jag brukar hoppa den då jag har problem med svanskota/ländrygg. 
 
 
Jag brukar köra 3 x 15 på alla övningarna. 

tredje zumba-passet den här veckan

Hemma och nyduschad från ett pass zumba. Det har ju varit öppet hus den här veckan, så man måste ju passa på! 

Träningsblogg

Eftersom att jag brinner för mat och träning så tänkte jag tipsa er om en grym träningsblogg med massor av tips och en hel del nyttiga recept. Jag har blivit jättemotiverad och fått väldigt mycket inspiration sedan jag började läsa hennes blogg. Har du tappat motivationen helt, vill ha tips på olika övningar, ha nyttiga recept, kika in hennes blogg HÄR, jag lovar att ni inte kommer ångra er!

8 minusgrader och foppatofflor

En stor del av dagen har gått till att rensa förrådet i källaren. Vi har slängt sju sopsäckar och hittat en hel del nostalgiska saker, så som mina Betty Spagetthi-dockor. Vi åkte också till loppisen för att kolla öppettider och om det fanns något bord ledigt från och med nästa vecka. Efter som vi grejjat i förrådet tidigare så hade vi inte på oss ytterkläder, kan tänka mig att det såg rätt roligt ut när vi kom in där med tjocktröja och foppatofflor, haha!
 
Har parkerat mig här framför datorn, vilket är välförtjänt!

Like ma mother said


Strömavbrott på zumba-passet

God välförtjänad mat efter ett hårt zumba-pass. Nej, inte alls, efter bara 10 minuter blev det strömavbrott i hela området, så de ställde in, men nästa fredag kör vi ;)
När vi väl var ett gäng som tagit oss dit. Vad var meningen med detta?!

Brits

Idag var det den här dagen då 6:orna skulle besöka Brits tillsammans med sina päron, så jag och Lisa passade på att dra dit och träffa lite underbara lärare och så. Även fast jag har en del hemska minnen där ifrån, så saknar jag fan stället, och vissa lärare. Det kändes skönt att komma dit och få en kram av lärarna och prata lite minnen!
Här kommer en hel drös av bilder från när jag faktiskt gick där..
 
 
 
 
 
 
Wää, miss those times.
 

Kläder? Till mig?

Hemma från gymmet, när mamma kom hem hade hon med sig ett paket på Cellbes, där det låg två tröjor och tre bh:ar till mig. Visste inte ens att hon hade beställt, gulligt!
 

En smoothie innan gymmet..


Dagboksutdrag

När slutar man sakna någon man älskar?
Hur ska man nånsin kunna släppa taget?
När kommer man nånsin kunna gå vidare?
Allt känns ju så hopplöst och svårt.
Varför finns ens sådana här tankar? För att man ska bearbeta?
Dom är ju bara i vägen, och gör en så förbannad ledsen. ~

Tränings inspiration

 
 
 
 
 
 
 

Zumba

Tog med mig Petra på Zumba idag, fruktansvärt kul! Förstår inte att tiden går så fort?!
Sen när jag kommer hem vrålhungrig, har mamma lagat världens godaste hemlagade köttbullar, gräddsås och potatis, himmelskt.
 
För övrigt har jag målat om min rosa spegel, känns jättebra. Nu passar det mycket bättre! Såg lite konstigt ut med en enda rosa sak i hela rummet, en spegel dessutom, och till gröna tapeter?!

Photoshoot

Lite tidigare idag gick vi ut och tog lite bilder i det fina vintervädret..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En riktig lördag..

Med godis, chips, läsk, film och en underbar vän!



En bra start på dagen


ur min dagbok

Mensvärken tar livet av mig, likaså förkylningen tillsammans med hostan.
Mitt rum behöver städas, min pojkvän har gjort slut med mig, jag har flera läxor att göra, 
prov att plugga till och en massa ilska och ångest på det.
Detta må vara tonårsproblem, men helvete va drygt allting är just nu!
 
 

Go Dalarna

Även fast den är väldigt töntig så tyckte jag att detta var lite kul.. ;)

Hemma från tandläkaren

Blev lugnande den här gången med. Går så himla mycket bättre då :)
dock så vart jag nog inte lika påverkad den här gången..
Man får ju varken äta eller dricka innan, så jag har nyss gjort mig en hallon- och blåbärssmoothie.

Kupolenhäng och fika på stan

Som rubriken lyder, är hemma från Borlänge nu. Har precis ätit världens starkaste kycklingwok med couscous tror jag, haha.
Idag börjar även Sveriges Mästerkock om ni missat det, känner mig gammal när jag kollar på samma program som alla 40+are.. men vafan, det är ju bra, haha.

Äventyr

"Yolo, jag och Lisa drar ut på äventyr till grannkomunen Borlänge!!"
Nej, haha, egentligen ska vi bara sätta oss och fika på Peace & Love- Kaféet. :)

Issei Sagawa

Hört om honom förut? 
Det hade inte jag, men efter jag sett den här videon lovar jag att jag vart extremt rädd! Visst, man har läst om kanibaler, men när man ser något som faktiskt har hänt blir man riktigt rädd!
Tänk att han dödar en människa, och sedan skär i henne för att sedan äta upp köttet. PÅ RIKTIGT!?
Läs en intressant intervju med honom HÄR

Släkten <3

Härlig helg! Har träffat en hel del släkt, vilket var längesen!
I Lördags hade pappas ena bror fest, han fyllde nämligen 60. Här kommer lite bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiss i musikvärlden

Nu känner jag att jag vill hissa Daughter aka Elena Tonra.
Så himla duktig. Vilken feeling. Är helt förälskad i hennes röst!
  
 
 

Godmorgon

Innan 12 ska jag ha hunnit
  • Göra mig i ordning
  • packa
  • laga mat
12.30 går nämligen tåget mot Hofors och pappa!

Sånt som visas på film..

Varför händer sånt man ser på film inte i verkligheten? Just nu tänker jag på sådana här komiska saker, som att halka på bananskal och bada i drycker. Det händer ju aldrig nånsin i verkligheten, varför filmas det ens? Vem kommer på något sånt? Halkar man ens om man råkar snubbla på ett bananskal?
Varför skulle man bada i drycker? Det är ju bara dyrt och kladdigt.
 
Men och andra sidan, visas det på film så borde man väl ändå testa det i verkligheten?
Det skulle ju verkligen kännas som att man var med i en film. Jag menar, har du någonsin sett någon halka på ett bananskal?
 
Eller att bada i drycker, man kan ju bada i te. Då behöver man bara sätta sig i ett badkar med massa tepåsar. Det tror jag inte blir så kladdigt.
 
 

Följ min blogg

Följ min blogg med Bloglovin

Today

Dock har någon jävel råkat tvätta tröjan med något blått, så lite av texten på baksidan är blå.. Men egentligen, vafan, jag gillar ju blått? haha

Blått


- Vad ska vi göra? - Jag vet inte

Ni vet när man är med en kompis och man inte kommer på något att göra och det slutar med att man bara sitter och inte har något att göra? 
Känner att jag har tröttnat på det, så nu har jag börjat skriva på en lista på saker man kan göra.
 

Svårt att sova?

 
 

-

 
 
 

Lyxmiddag

Jag och mamma lyxade till det med att äta maten vi egentligen skulle äta på nyårsafton idag istället, gott!
Potatisgratäng, fläskfilé med grönpepparsås!
Chokladmousse med mandarinklyftor

RSS 2.0