Trött och slut + påminnelse



Jag kan ju tala om att jag är precis så slut som jag ser ut att vara. Men i alla fall så tänkte jag påminna om att jag fyller år en månad, så här är en länk till min önskelista haha!
http://emmajaoo.blogg.se/2013/june/wanties-2013.html#comment

Sol och åter sol!

Det var mulet och regnade när jag åkte till jobbet, och nu på väg hem är det gassande sol.. Svensk sommar levererar!

Idag har det åter varit en superlugn dag. En frisör var hit och klippte alla som ville, jag lekte manikyrist och tog med en tant ut på promenad i solen.




En kvav promenad

Engla fick en ny jättefin sele igår, och självklart användes den under promenaden.

Trodde det var minst tre km runt Stångtjärn, men idag mätte jag med Runkeeper, och det visade sig bara vara 1.91 km! Man tror efter varje promenad att man varit dultig och gott lite längre, men i själva verket så har man inte alls gått långt haha..



Dice-nails




Första veckan på Källegården

Står vid busshållsplatsen och väntar på bussen hem efter första veckan på jobbet. Jag trivs jättebra, men som alla jobb så har det sina jobbiga stunder. Alla boende har sin charm. Det är så roligt och känns så bra att finnas där för de, en vacker dag får man ju det tillbaka.

Boxning

Dagens gratispass på gymmet var ett box-pass. Hur jävla dryg och kul som helst! Mycket uthållighet, styrka och kondition som boxning handlar om. Verkligen att rekomendera om ni har tid och lust :)

Ellen har åkt hem, och imorgon börjar jag jobba

Känns jättekonstigt nu när älskling har åkt hem, men det är ju bra att få lite avstånd ibland! Hon lämnade i alla fall en jättegullig present innan hon åkte, och dessutom glömde hon både en tröja och parfym, så lite finns ju kvar!

Börjar även mitt tre veckor långa sommarjobb på Källegården imorgon. Ser verkligen fram emot det, även fast jag inte kommer ha tid med något annat än å sova, jobba och äta i princip, but I'm still positive!



Sightseeing

Var ute på en heldags sightseeing idag. Övningskörde först till Dådran å sen tog vi en tur till ett jättefint vattenfall, Styggforsen och sedab drog vi vidare till Rättvik och åkte rodel, haha!





Inget hår luktar godare än mitt just nu

Tog cykeln till frissan idag och kapade håret en aning. Klippte bland annat bort det slitna och formade håret till en frisyr igen. Hon hade även i en massa mysiga produkter i mitt hår, som jag var tvungen att köpa med mig hem för att det var så otroligt bra och luktade jättegott!
Det kommer kännas som att jag varit hos frisören varje dag jag fixat mitt hår :D



Vilda Orkidéer

Såg en massa vilda Orkidéer idag, så fint!





Grillning

Grillat i Stångtjärn igen, lika mysigt som vanligt förutom att Engla är alldeles galen med tanke på alla hormoner. Mormor tog även med sig sina 6 hundar, det kunde inte bli mer kaotiskt!



Nytt

Var på stan med Sophie, och nu när sommar-rean är igång hittade jag lite faktiskt, även fast jag inte brukar hitta något när jag väl har pengar. 
 
Fick med mig detta hem i alla fall!
ONLY
 ONLY
Indiska

Afrodans

Som flera vet, så tränar jag på Friskis & Svettis här i Falun, och på sommaren brukar de ha olika gratis-erbjudanden, vilket är hur bra som helst eftersom att jag inte köper något gymkort på sommaren eftersom man aldrig vet när man är hemma och så, så känns det meningslöst om man inte utnyttjar det till fullo.
 
I alla fall, på torsdagar har de gratis pass med ledare, typ jympa, dans o.s.v på träningscentret. Idag stod afrodans på schemat. Har aldrig testat det förut, men har hört att det ska vara superjobbigt och roligt, så jag pallrade mig ner dit.
 
Det var verkligen hur roligt som helst! Jättelätt att hänga med också, även fast hon körde ett block mer än vanligt den här gången. Den afrikanska musiken gjorde också att man fick världens safari-känsla och bara ville springa till Afrika, haha. Svetten rann verkligen och vi hade en superbra ledare. Ni borde verkligen testa på detta om ni får tillfälle!

Träningsinspiration

Kanske ska börja träna Pole Dance? Det ser ju så jävla häftigt ut!

Lunch - basilikastekt kyckling med ratatouille

 
 
 

summary of the day

Efter att ha försökt få Engla sysselsatt för att motverka skendräktigheten, avverkat nästan två mil på cykel och övningskört på nya vägar utan motorstopp känner jag mig ganska nöjd över dagen. Tänker därför inleda en myskväll med mig själv med en av mina favoritsysselsättningar, dränka naglarna i färg och utsmyckningar.
 
 

RSS 2.0