Blue (Da Ba Dee)

Färgade håret i ungefär tre timmar igår. Trodde nästan att håret skulle gå av, av den blekning som angrep delar av håret. Men icke! Delar av mitt hår är nu blått, vilket jag trivs otroligt bra med!

Dagens fynd

Det är inte ofta man hittar Ben & Jerry's för 29 kr. Var bara tvungen att köpa! På en lördag dessutom, jag som hade planerat att unna mig något, passar perfekt! En till burk till min samling också, hähä.

"När du tror att du ska dö har du 30% kvar."

Ältade den där meningen så många gånger på gymmet idag, men jag tog mig igenom passet, och känner mig otroligt stolt, därför tänker jag unna mig en massa gott ikväll till Hockeymatchen
Jag har även jobbat på mammas jobb idag, med samma gäng som sist. Pengarna bara rullar in. Det går bra nu!
Lisa är i Stockholm och köper hårfärg åt mig också för den delen, vilken färg det blir får ni se imorgon. Måste nämligen passa på att färga det nu innan mamma ska operera sig, hähä.

Leker kock

Till lunch idag, när jag för en gångs skull hade tid att laga mat,
Timjanstekt kycklingklubba med couscous tillsammans med sås gjord på timjan, citron och ingefära.

Sunny Day

Solen har verkligen lyst hela dagen, och det har varit stekande hett! När vi vart klara med det sista nationella provet i svenska hade vi en rast på ungefär två och en halv timme, som vi tillbringade ute i solen. Även på engelskan satt vi ute. Brände mig dock lite

Lilla Engla

För några veckor sen, ville Engla varken hoppa upp i sängen, soffan eller lägga sig i buren. Hon ville heller inte gå ut och såg ut att ha ont. Efter att ha varit till vetrinären första gången hittade de inget, vi fick istället smärtstillande som vi gav henne i två veckor. 
 
På återbesöket hos vetrinären hittade de en juvettumör, men som tur var så var den inte större än en ärta. Vi hade kommit in i tid om man säger så, den ska naturligtvis opereras bort. Engla fick fortsätta med smärtstillande, och korta promenader. 
 
Efter besök tre som var idag, röntgades Engla. Där såg de att hon drabbats av spondylos, som orsakar ryggsmärta hos framförallt äldre hundar, men hos boxrar finns en typ som är ärftlig. Sjukdomen orsakas av att rörligheten ökar mellan två kotor, och att kotorna med tiden "växer ihop" så att de bildas som bryggor mellan de. Man kan säga att ryggen stelopererar sig själv, men när detta sker har hunden inte ont längre, om inte en nerv skulle ligga i kläm.
 
På Engla hittade de pålagring mellan några kotor.. Men nu ska hon få både smärtlidring och sjukgymnastik i två månader innan tumören ska tas bort. 
 
Enda sedan hon kom hem har hon varit helt slut, eftersom hon fick lugnande innan röntgen. Lillskrutt! 

Nationellt prov

Idag hade vi nationellt prov i svenska. Läsförståelsen var först ut. Det gick helt okej, dock vet jag flera frågor jag antagligen är ute och cyklar på.. Försov mig imorse också. Vaknade en halvtimme innan jag var tvungen att gå, undra vad jag drömde, eftersom jag inte vaknade av mina sju alarm jag ställde..
Torra läppar och Scorpions-tisha, ohja!

Trasiga glassmaskiner

Är det bara jag och mamma som råkar ut för detta, eller händer det er också?
Ungefär 75% av de gånger man verkligen vill ha mjukglass så är maskinen trasig, och man får istället besöka Donken för en tråkig Sundae, McFlurry eller Blizzer.

Beställer man en riktig mjukglass så får man ju mycket jättemycket glass för 30 kr. På ställen som Donken och Max kostar det nästan lika mycket, men där får man istället glass som knappt rymmer två skedar. Nej, nu överdriver jag, men mjukglass är gott. Hur kan maskinerna vara trasiga så ofta? Anställ nån som lagar de vetja!

Back On Track


Loka likes old school

När jag och mamma var på Willy:s och handlade idag, såg vi denna. En Loka med smak av choklad?!
Smakade den nyss, och det skumma är att den faktiskt smakar choklad. Lite som pucko ungefär. Den var dessutom rätt god.

lunchrast

Sitter i fikarummet och har det bra!



FREE CONE DAY!

Free Cone Day infaller den 9 april varje år, och är Ben & Jerry's sätt att tacka alla sina fans och deras support. Därför bjuder Ben & Jerry på gratis glass runt om i världen, dock gör inte alla Ben & Jerry-caféer det, men många. Har nästan lust att åka till Sthlm för att käka glass, ärligt. Tänk dig gratis Ben & Jerry-glass, vad är mer awesome?

Next:




Lördagsgodis


Snakebites

Äntligen har min ena labret fått en kompis, så jag har längtat!

Fyra år sedan

Idag är det fyra år sedan min underbara Engla flyttade in  ~

Hard, Work Work

Medans ni andra som också har påsklov förhoppningsvis njöt av solen, höll jag mig inne på Cederroth och jobbade.
Jag och tre grabbar har stått och packat om Allévo hela dagen, och jag hoppas att det finns jobb enda t.o.m fredag, härligt med cash man skulle tjäna då!
 
Hann inte med någon träning idag, då jag slutade fyra. Blir bättre imorgon då jag jobbar 6-15, najsnajs.

You're beautiful!


Hotellfrukost igen

Nu tyckte vi att det var dags att utnyttja våran andra kupong för hotellfrukost. Vi var där redan klockan åtta och tog del av de goda frukostbordet. Alltså, finns det något godare än hotellfrukost? Tror fan inte det!
Idag bär jag denna fabulösa ouftit!

RSS 2.0