Min älskade skjorta, haha!


New in

Har varit på kupolen med bästa Sophie. Ätit på donken och sett på Panetoz. Den här urläckra tröjan fick jag med mig hem :)

Bussluff, skolfoto

efter buffén på thairestaurangen, så bestämde vi oss för att bussluffa lite. Vi åkte till Borlänge och köpte glass på pressbyrån innan vi satte oss på fel buss, haha. Så vi gick av i stan igen. Träffade Christian, och sedan åkte vi hem. På bussen träffade vi på en lagomt nykter tjej ;) men man fick ju sig ett gott skratt, haha! En gubbe som luktade röv, vi träffade även på två skumma typer på stan. Men nu är jag hemma och ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen. Här är mina skolfoton :)

Tandläkaren

Kom precis från tandläkaren. Den här gången fick jag lugnande, och då gick det mycket bättre! Drygt bara att jag känner/kände mig lite drogad och är trött som satan! Därför tänker jag lägga mig i sängen och kika lite anime :-)
Klockan ett drar jag ner till en supergod thairestaurang och möter upp Sophie för att äta buffé. Awesome!

Lerig orientering

Och då menar jag verkligen lerig! Efter några meter sluta vi undvika vatten och lerpölar, det var toltalt omöjligt, haha! 
Men det var rätt skoj ändå ^^

Bilder från hockeymatchen! Leksand - Troja

Leksand spelade faktiskt bra, när det var två minuter kvar jämnade dom ut resultatet! Men sedan vann troja på straffar, oj va frustrerad jag var! Men troja ligger ju trots allt etta i serien. Kul hade vi i alla fall! :)

Hockey!

Hemma från min första hockeymatch, bilder kommer imorgon. Det var fan roligt! Förutom att ett gäng småttingar satt och kastade djugelvrål i skallen på oss, och inte heller lyssnade dom när man sa till. Nu är jag i alla fall hemma och ska sova, så jag säger väl godnatt!



Kupolen och stan, satan va kallt!

Idag på två lektioner skulle vi först gå till kupolen och kolla hur servicen var i olika butiker, sedan skulle vi ner på stan och intervjua folk i TVÅ TIMMAR om vad dom tycker om Borlänge centrum, jag lovar att det inte var varmt! Hahah ):
Hittade denna snygging på en stor tavla inne på H&M, Bill Skarsgård såklart! 
Like a baws!

Williams lista

Idag var det första avsnittet av Williams lista, för er som missade det så kan ni se det här
Enjoy!

Detta fick jag av papi!


Hofors Kolgrill


Studiebesök i Säter

Vi följde först med butikschefen på Coop runt i butiken. Han berättade mycket som man inte visste, t.ex att oljan (som blir kvar i grillen där dom t.ex grillar kyckling) återanvänds i kosmetika-produkter, haha ;)
Sedan åt vi pastasallad i Säterdalen innan vi skulle lösa en till uppgift i grupp. Den gick ruskigt fort, så vi satt på en pizzeria och sedan inne på Coop i nästan tre timmar och väntade på bussen hem, medans lärarna var iväg och "shoppade" Var ju sådär "roligt".
Johan försöker ta sig ner i gungan, hahah
Mästerfotografen Johan!

Skolfoto, eller?

Bra dag i skolan, men förstår fortfarande inte att halva klassen valde att avstå från skolfotot? Så det vart bara nio stycken som blev fotade, haha, fin gruppbild! Extra roligt blir det när katalogen kommer och det står att halva klassen är frånvarande xD
Bilderna har tyvärr inte kommit upp på hemsidan än, men jag slänger ut som här så fort dom finns där :D
Har kört ett stenhårt pass på gymmet idag, käkat en kycklingsallad och strax ska jag ut och övningsköra.
Imorgon blir också en jävligt rolig dag, fullt upp hela dagen!
Förresten, missa inte William Spetz imorgon bitti 07.30 på Vakna! Med the voice på femman!
Vilken tur att man har sovmorgon just imorgon så man hinner titta ;)

Fika med mina mates på doken!




Happy.


Piercingarrr

Satt och väntade som fan igår på att dom skulle komma, men den här gången tog det en dag extra. Men vad gör de? Nu har jag dom här i alla fall! :D

Hemma från..

..skolan, bup och stan! Fick med mig lite håfärg hem, så jag ska väl be mamma slänga i lite i luggen antingen idag eller imorgon. Det är ju skolfoto på morgon, så man får väl inte se helt mongo ut ;)

Sebbe med cancer

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb
Inga torra ögon efter att ha läst de där inte! Helt sjukt hur något man läser kan vara så rörande. 
Hoppas ni läser det där. Jävla cancer, kan den inte bara försvinna?

Kycklig med mangochutney

 
1 portion
75g pasta
1 kycklingfilé 
½ dl pumpakärnor, solroskärnor och sesamfrön
2 riktiga matskedar mangochutney
ca 1 dl grädde
salt
svartpeppar
röd curry
 
Rosta kärnorna och sesamfröna, ungefär ½ dl
koka pastan
stek kycklingen tills den är igenom, krydda ordentligt.
ha på mangochutney, bestäm styrkan genom hur mycket du har på
rör runt, fräs lite
ha på grädde, de ska inte bli speciellt löst alls
häll på kärnorna och sesamfröna
låt puttra nån minut, färdigt!

Zumba och styrka!

Sitter på bussen på väg hem från mockfjärd. Har nämligen varit på Zumba och sedan styrka, alltså ett dubbelpass! Men Petra, Elina och Emma, fan va roligt vi har haft! Synd bara att de är i Mockfjärd och inte närmare /:

Söndag

Sitter och äter frukost tillsammans med Sophie. Gårdagen var awesome! Åt på Grillhouse i Blge, sedan kom Sophie hit. Vi drog ut och träffade lite folk, Christian, Mathias, Daniel och lite annat folk!
Somnade väl runt tre :)

Nya naglar






Normal hund




Reahylla

Hemma från Waynes och Kupolen! Jag och Petra gick in en snabbis på Kicks, och då gick vi förbi en hylla där allting kostade 20kr, så jag fick med mig en bodylotion hem! :)

Dagens outfit!


På Waynes

Sitter och fikar med goda vänner på Waynes!
Mitt och Petras:



Hockey!

Har precis fått en biljett till hockeybiljett mellan leksand och troja-ljungby. Fyfan va kul vi ska ha :)



Läsarfråga!

Anonym Om:
Hej, jag har en fråga! Gör du din header helt själv? Vilket program använder du isåfall? ^^
 
Svar: Ja, nu efter en tids bloggande och lite tips från kompisar så har jag faktiskt lärt mig själv att göra egna headers :) Jag använder mig främst av Picasa 3, men även av PhotoScape och GIMP 2 för lite redigering! I GIMP 2 kan man t.ex ta bort "färgen" runt bilden och istället lägga dit någon annan färg, exempelvis vit, som jag har gjort på denna header :)

Internationella chokladdagen

Hur kan dom lägga internationella chokladdagen på en torsdag? Va jobbigt det blev nu.. Värst av allt var nog att det började vattnas riktigt ordentligt i munnen då jag såg marabous status på facebook om det..

Nyttigt mellanmål!

Hade ingen müsli hemma, så jag komponerade ihop något eget av det jag hittade!
Hällde upp filen i ett glas och strödde på linfrön, pumpakärnor och solroskärnor, sedan toppade jag med torkad frukt. Gott vart det, och perfekt som mellanmål :)

Övningsköra

Det gick galant att övningsköra igår, och jag tror att jag börjar haja kopplingen nu!




Blogg.se-appen

är äntligen här! fyfan va glad jag vart! kommer kunna uppdatera betydligt mer nu!!

Min absoluta favoritlåt just nu


Älskade gym!

Idag fyllde jag på mitt gymkort igen efter att ha tränat hemma hela sommaren, som ni vet. 
fy satan va underbart skönt det var. Jag behövde verkligen det där. Alla tankarna bara blåste iväg, och nu hoppas jag att inget förstör detta, för efter middagen ska jag och mamma nämligen ut och övningsköra för andra gången!
 

Sleepover

Igår kom Petra, Isak och lite senare kom även Johan, de sov här. Vi hade verkligen jätteroligt!
Tänk att man kunde hamna i en sådan underbar klass med världens bästa människor!

Måndag, igen

Idag är det måndag, men är inte gladare för det. Läxorna växer på hög, och jag har precis gjort historia-läxan som gick ut på att kolla på Vetenskapens Värld. Det var så tråkigt att jag somnade, haha!
Ett extra tack till William Spetz som gjorde min dag roligare genom att lägga ut en video ^^ 

Länkbyte!

http://portiss.bloggplatsen.se
En blogg om en 14årig tjej som bor på en bondgård, på bloggen skriver hon mest om sin vardag, men även annat, så kika in! :)

-


Bilder från i torsdags

Här är mer bilder från i torsdags, som Sandra (hon vi va hos) tagit!
Klicka här för att komma till hennes blogg och se bilderna

Lördag

som sagt, Lisa sov här, sedan åkte hon hem på dagen, då passade jag och mamma på att rensa i lilla förrådet, för att sedan åka på tippen och slänga en massa saker! Efter det övningskörde jag för första gången. Jag tyckte det gick rätt bra för att vara första gången, lite skutt och kärringstopp vart det ju, men i slutet blev det inte så mycket sånt :) 
Vi hämtade Sophie efter det och vi hade mys- och spelkväll! Jag vaknade tidigt idag igen tack vare den där jävla förkylningen! Jaja, god morgon!

Äntligen!

Äntligen ser min blogg bra ut, Sophie fixade till den, tack så mycket! :)
Det blev aldrig någon hagafest igår, vi stannade kvar på förfesten. Grymt kul var det, förutom att det spårade lite på slutet, men jaja! Lär göras om hoppas jag! :D
Idag är det en sådan där dag när jag bara vill ligga under täcket och låta tårarna rinna, så jag har bjudit hit Lisa, så jag får hoppas att hon kan få mig lite gladare och positivare. 





Hagafest

Ikväll är det dags för första hagafesten (gymnasiefest), så nu sitter jag här och taggar! Ska strax käka lite innan jag börjar göra mig iordning och dra mig ner till OK för att träffa dom andra, ska bli skitkul! :d

HJÄLP

don't ask, min blogg ser ut som ett helvete, har lite panik och det går verkligen inte! Har försökt hur länge som helst, nu behöver jag din hjälp!

Hello

Fullproppad tisdag med massor av måsten! 
Började som vanligt i skolan där högen med läxor byggdes på en del, dock lätt som en plätt, så det fixar jag ;)
Sedan stannade jag hos världens bästa innan jag åkte vidare mot bup, så skönt! Efter det kom mamma och hämtade mig, och då åkte vi mot Borlänge igen, men den här gången skulle vi på introsamtal med min mentor, och sedan leta praktikplats. Det vart Team Sportia igen, tredje gången gillt nu ;)
till middag blev det en supergod kycklingsallad och nu ska jag sätta igång med lite läxor innan jag myser ner mig i soffan! 

Welcome Monday

Som jag redan sagt, så försov jag mig imorse.. Nu står läxor, ut med soporna, träna och laga mat på schemat, världens mensvärk har man också. Kommer vara helt död ikväll, och samma visa imorgon. Jaja, lär väl sätta fart om jag ska hinna med allt!

In School

Började dagen med att försova mig, jätteduktigt! Vaknade 07.51 av panik, som tur var missade jag bara första lektionen. Nu sitter vi här och väntar på att branschkunskapen ska börja, vi har ju fått inloggningar till datorerna också, så då måste man ju passa på att sitta vid datorn ;)
Trivs verkligen så bra här!

Kaos

Ja, det är kaos på bloggen, har suttit en timme med det här, gav upp så nu hoppas jag på att Patricia kan fixa det! Då dyker även min nya header upp! ;)
för övrigt hade jag en väldigt trevlig kväll igår! Trodde dock att jag skulle träffa på fler än jag gjorde.
Nej, nu ska jag ta ett varmt bad och rensa hjärnan lite.
Ha en skön söndag allihopa
/e

-




1:a september 2012

Hade lite tråkigt och träningsångest igår så jag bestämde mig för att träna lite, men när jag vaknde hade jag både träningskläderna på mig och linserna i ögonen, haha! Som tur var hade inte linserna torkat ett dugg! :)
Idag är det1:a september vilket betyder att mina favoritkändisar fyller år, Bill och Tom! Grattis på eran 23års dag!
Dessutom är det Granny Goes Street idag, en liten endagsfestival här i Falun, hoppas på att det blir roligt!
Nej, nu tror ska jag nog fortsätta mig träningspass (;

RSS 2.0