Åldersgräns på konserter

Varför har man åldersgräns på konserter där det inte förekommer någon som helst våld, för högt ljud eller annat?! 
Jag blir lite förbannad på detta. Daughter kommer nämligen till Sverige i november, och jag hade kunnat offra min högra hand för att få se henne live. Hon är så fantastiskt underbart bra. 
 
Jag ser ingen anledning att ha åldersgräns på hennes konsert över huvudtaget. Hon är en inte allt för känd singer/songwriter från Storbritannien som ska spela på sundet i Stockholm. Det är inte globen liksom!? Ska personer under 20 inte kunna få se sina idoler live? Vad är åldersgränsen ens till för? Biljetten kostar 200 kr, men jag får inte gå, för jag är "för liten"!?
 
Ska man inte få se sin idol om man är under 20, när man har chansen?!
Usch.
  

Zumba

Jag gillar att skolan har kommit igång, men att redan första veckan skulle vara jobbig hade jag ingen aning om. Har fått läxa efter varje mattelektion och fått höra på varje kurs att vi måste jobba riktigt fort eftersom att vi går på praktik efter höstlovet. Men det blir nog bra det här.
 
Ska snart iväg på veckans tredje zumba-pass, idag med Lisa. Zumba är verkligen hur roligt som helst. Ni som inte provat zumba, Gör det, ni kommer älska det! 

Skoldator

Första skoldagen är gjord, eller skoldag och skoldag. Vi träffades i aulan och sedan var vi i klassrummet för att få lite information bara. Nu är det även officielt att även vår klass kommer få egna datorer. Som vi väntat! Känns galet bra att slippa springa över hela skolan för att be en lärare låsa upp datorsalen, för nu har vi egna dator och kan komma åt skolarbetet dygnet runt! :D

Turquoise ~






Hur många kramar finns det i världen

i Lördags var jag och min kärlek på bio, "Hur många kramar finns det i världen" såg vi. 
När den första filmen kom ut, vart jag helt såld. Jag såg den på bio två gånger och har sett den ett tiotal gånger hemma, så jag hade rätt höga förväntningar på filmen. 
 
Jag tyckte filmen var väldigt bra, den berörde en verkligen. Hade blöta ögon i genom hela filmen i princip. Dock så kunde det varit lite mer action eftersom den var lite seg på vissa ställen, men den är helt klart sevärd. Den har även ett väldigt viktigt budskap, att alla kan, alla är lika värda, alla har talang och ingen har rätt att bli utfryst.
 
Klicka på bilden för att se trailern
 

Sommarlovet - 2013

Sommarlovet är i princip över, men jag deppar inte för det. Jag har haft ett awesome sommarlov, förutom att det inte vart någon festival. Jag har kunnat slappna av. Jag har unnat mig en chipskväll en dag extra i veckan, slösat lite mer pengar än nödvändigt, kastat bort några träningspass för att istället ägna tid med mina nära och kära. Det känns bra att jag har kunnat släppa kontrollen lite. Jag tror man behöver det på sommaren. Jag har heller inte bloggat nånting, jag har knappt suttit vid en dator! Ni som följer mig på Instagram har i alla fall haft lite koll på vart jag har befunnit mig och vad jag har gjort.
 
Igår kom jag hem från Ellen och Värmland, och på onsdag börjar skolan och vardagen igen. Jag är faktiskt taggad, det ska bli skönt att komma in i rutiner igen. Börja träna och fortsätta att sträva efter mina mål, som tog en paus efter sommaren. Hoppas att ni har haft en bra sommar! 
Samtliga bilder är från min Instagram - heter där emmjaoo
 

Last day

Har gjort sista dagen på Källegården och precis sagt hejdå till alla. Trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt. Fick bita mig i läppen flera gånger när de sa massa fina saker om mig. Det första riktiga och absolut det bästa jobbet jag haft!

Grillpartaj hos Lisa

Igår fyllde min vän Lisa år, 17 år faktiskt.
Hemma hos henna premiärades deras nya grill och efter det tårta, muffins och en hel del läsk till spelet "jag har aldrig" när apparna var igenomspelade så fortsatte vi med pekleken.

När man inte är en van läskdrickare så känner man verkligen på en gång hur jävla uppsvälld man blir av att dricka socker, usch haha! Hoppas inte pappa matar mig med godis i helgen, nejdååå.

När klockan slog ungefär 23 så sa vi tack och hej och lämnade turturduvorna för sig själva (Lisa och hennes pojkvän). En mycket trevlig kväll vart det!

RSS 2.0