Glitter

Jag använde mig av:
 
Depend, soft rosa.
STARNAILS NO NP12.
Glitter från Make Up Store, Scorpio.
Depend Quick & Shine Top Coat
 

The Body Shop

För första gången har jag handlat på The Body Shop. Mums! 
För mig känns det så lyxigt att någon gång kunna spendera hundralappar på skönhetsprodukter. Jag känner verkligen att jag för en gångsskull kan lägga pengar på mig själv, sådant som inte är så viktigt egentligen.
Nu ska jag lukta på detta tills jag får ont i näsan.

En helg i Värmland

Besökte min fina i helgen som var. 
 
Trodde att min axel bokstavligt talat skulle gå av pga den tunga väskan jag bar på, men än så länge sitter den kvar. Det var marknad i Torsby hela helgen, så vi hängde där för det mesta. Riktigt härlig stämning med alla lampor från karusellerna som lyste upp hela centrum.
 
På lördagen fick vi reda på att man inte skulle dricka vattnet, då de hade hittat bakterier i vattnet som tydligen var farliga. Som tur var fanns det en vattentank nere vid affären där man kunde hämta vatten, men eftersom att det smakade så mycket järn att det var odrickbart så var vi tuvugna att köpa vatten. Men innan vi kunde ta oss till affären var jag så törstig att jag lensade frysen på isbitar, haha.
 
Vi åkte även mycket bil, som vanligt, nu när hjärtat har körkort. Hade denna gången med mig riktig musik som vi kunde spela i bilen! Det finns ingen bättre känsla än att ha riktigt hög musik i bilen. Vilket adrenalin som pumpas ut i kroppen alltså!
 

APL-plats - check

ArbetsPlatsförlagtLärande
Efter att ha frågat nästan varenda butik jag kunnat komma på, på både Kupolen, i13 (ett handelsområde i Falun) och här i stan i Falun så fick jag en APL-plats på Clas Ohlson. Det känns så skönt!! Har även hört flera som fått jobb där efter praktiken och att dem ska vara riktigt trevliga, det verkade även så. Bara positivt!

Granny Goes Street & Svenska Akademien

I lördags ägde Granny Goes Street rum här i Falun. Det är en gratis-festival som anordnas första helgen i september varje år. I år spelade Svenska Akademien där, blev så jävla lycklig när jag hörde det eftersom att jag hade sett fram emot att se de på Peace & Love, men så vart det inget. De var verkligen bäst!
 
Hade en jättetrevlig kväll, med en massa folk och musik. 
 
 

Nytt

Jag såg en tröja på Kupolen redan i onsdags som jag vart kär i, men kände mig för snål för att köpa det. Men idag vaknade jag av en sådan ånger att jag var tvungen att åka hela vägen till Borlänge för att inhandla den. Så värt det!
Köpte även en plånbok till mobilen, äntligen!



Magnet-nagellack

När jag fyllde år, fick jag bl.a. detta. Har nu testat det, och blev faktiskt besviken. Trodde att stjärnorna skulle vara mer tydliga. Det är även lite för neutralt för mig, men det skiftar fint i ljuset! :-)





RSS 2.0