Nymålade naglar

Fick mina naglar målade av Mats idag, vart ju riktigt bra, haha, söt han är!



16 år!

Yes, idag är det min 16-årsdag, började dock äta på tårtan igår då mormor var här och gav mig pengar. Vilka underbara klasskompisar jag har som kom in och sjöng för mig, kastade ballonger och serpentiner på mig och satte på mig en partyhatt, haha! Har haft en underbar dag idag, och ska nu försöka blåsa bort alla tankar och få i mig lite tårta, det är ju trots allt min dag idag! :)





Smoothie

Har precis gjort mig ett gott mellanmål, en näve pistaschnötter och en smoothie
till smoothien använde jag mig av tre dl vaniljyoghurt, 1 persika, 1 aprikos och 1 nektarin, supergott!




Barnprogram

 Oj, va barnprogrammen var så mycket bättre när en själv va liten jämfört med nu! ;o
haha, miss those times

Today, I'm wearing this


Underbar kväll!

Fyller år på torsdag, så i lördags hade jag partyy. Jag hade jätteroligt! Tack igen!

Måndag

Såhär har min måndagseftermiddag/kväll sett ut. Nu ska jag ut med Engla, innan jag tar ett bad och sedan fortsätter jag nog att teckna, måste bara komma på nåt motiv.. hmm..

Din sovställning

Jag brukar läsa Foki's blogg rätt ofta, så hittade jag ett inlägg om sovställningar ;)
de var länkat till en artikel som fanns på aftonbladet, där din sovställning kan avslöja hur du är som person. 
Tydligen så är jag en tuff person på utsidan, men känslig i hjärtat och brukar oftast vara blyg när jag träffar någon första gången men slappnar snabbt av. Dom som känner mig vet att det stämmer ganska bra ^^
Hur sover du?

God morgon folket!

Somnade 23 igår, var verkligen astrött! Vaknade inte ens av de tre telfonsamtal jag fick i natt o.o
vaknade dessutom 7, försökte somna om, men runt 8 så gick de inte längre :p
har precis ätit min lördagsfrukos som bestod av fil, två mjuka mackor och o'boy, fyfan va o'boy är äckligt.. :o
 

Angående frågestunden

Nu ska jag ta mig i kragen och svara på frågorna, med text!
 
Sofia: Vad heter killen du nu gillar och är ni tillsammans?
Svar: Han heter Mats, och nej, vi är inte tillsammans
 
Isak: Jaadu, hmm... Vill du ses nångång? =)
Svar: Lite svårt när jag inte vet vem du är ;)
 
Anonym: Varför har du så stor näsa? :)
Svar: Antagligen för att du ska ha något att störa dig på :)
 
Sophie: Varför är dom som ställer idiotiska och tönitga frågor alltid Anonyma? :) Ditt favorit sommar-minne? Ditt favorit vinter-minne? Vem är världens bästa Sophie? :D Vem kan du berätta allt för? Vilka är din/dina bästa vänner? Vem av alla tjejkompisar är finast? Vem av alla killkompisar är finast? Vem är den snällaste människan du känner? Vad tror du på? Gud? Jesus? Skapelsen? Osv Din favoritoutfit? Bild? Din favoittröja? Bild? Favoritbyxor? Bild? Favoritskor? Bild? Om du fick välja en sak du skulle få gratis, vad skulle det vara (en sak)? Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna?
Svar: 1. Ja, det undrar jag också! :)
2. Favoritsommarminne? Generellt vet jag inte, men från i år måste de nog vara P&L :)
3. På vintern sitter jag mest inne eller är ute och kastar snöbollar, åker alltså inte alls skidor, skridskor eller liknande, så jag har nog inget favorit vinter-minne ^^
4. Världens bästa Sophie är en av mina bästa och finaste kompisar c:
5. Jag kan inte berätta precis allt för någon eftersom att det alltid finns något man inte vill att hen ska veta eller så, men de jag kan prata om de mesta med är väl min psykolog (om hon räknas), dig, patricia, marcus, mats, rasmus, mamma och lisa.
6. Alla mina vänner är mina bästa vänner, de jag umgås med alltså :)
7. Alla är lika fina
8. Samma där, ingen är finare än någon annan
9. Det vet jag faktiskt inte :o
10. Eftersom att jag har märkt av en del konstiga saker här hemma, t.ex hört steg, känt en hand på min axel, musiken har ändrat volym av sig själv osv, så tror jag på det mediala en hel del när jag fått det bevisat för mig. Jag tror inte på Gud eller Jesus, men tror dock att Jesus har funnits, men inte på de sättet som de står i bibeln :)
11. Har nog ingen specifik ^^
12. haha samma där, men älskar tjocktröjor och linnen :D
13. Älskar allt från tighta jeans till superstora mjukisbyxor ^^
14. Mina favoritskor
 
15. Det skulle nog vara pengar, för då kan jag köpa alla saker jag vill ha ;) som t.ex en ny dator, hjälp vad jag saknar att ha en egen dator på rummet..
16. Om jag vann så mycket pengar så skulle jag först och främst resa, först till Japan såklart, sedan skulle jag shoppa en massa ;)
 
Jennifer: Vad hände mellan dig och den där Robert egentligen? Varför tog det slut?
Svar: Han tröttnade och allt blev bara sämre, så det bästa var att avsluta de hela..
 
Patricia: va tycker du om mig? varför är du så jävla fin för? :') favoritklädsrl nu i höst? framtidsplaner? hur vill du att livet ska se ut om tio år? va är de snyggaste på en kille/tjej duvet? va har du för färg på strumporna just nu? ;) favoritlåt just nu? va gör du för och bli glad? vill du ha barn? hur fixar du ditt hår så de blir så fint som de är? när kommer vi träffas nästa gång tror du? :)
Svar: 1. Jag älskar dig, du betyder sjukt mycket för mig, du är en otroligt fin människa som alltid finns där!
2. Naw! Jag vet inte (a)
3. På hösten brukar de vara så otroligt skönt att börja använda jeans och tjocktröjor, men i år har man ju gjort det hela sommaren också.. but I still love it anyway. Lika så mjukisbyxor, leggings, streetskor, converse, jackor, ja, allting man brukar sakna under sommaren :) Känner att jag verkligen inte har några favoriter när de gäller kläder, men vadå, jag köper väl inte fula kläder heller? ;)
4. Jag ska gå ut gymnasiet med bra betyg, börja jobba i någon affär, resa till Japan, flytta hemifrån, bilda familj, sen får vi se om jag startat eget. Skulle va grymt kul iaf :)
5. Om tio år vill jag ha ett bra jobb, familj, barn, hund och första resan till Japan gjord!
6. Jag älskar synliga höftben på både tjejer och killar, vet inte varför, tycker bara att det är grymt sexigt xD 
men på killar måste jag nog säga magen, ögonen, gillar också markerande kindben och snygga tänder!
de snyggaste på tjejer är också magen, benen, brösten, tungan och ögonen ^^
7. Vita och blåa ;)
8. Oj, vilken omöjlig fråga! ):
9. Lyssnar på musik och pratar av mig med mina älskade vänner
10. Ja, jag vill absolut ha barn
11. Jag brukar först platta de, sedan använda volymtången, efter det touperar jag det och sedan sprayar med hårspray och formar tills jag är nöjd :) tack förresten, blir jätteglad :')
12. Jag hoppas att vi träffas innan 2013, blir galen snart, saknar dig som tusan!

Mitt schema

Såhär ser mitt schema ut för tillfället, vet dock inte dom ändrar de, är rätt nöjd med det iaf ^^ om man bortser från den extremt onödiga håltimmen :o
tiderna syns inte så bra, men på måndagar slutar vi 15.05, tisdag 15.40, onsdag, 13.40, torsdag 15.00 och fredag 13.50 ;)

;)


Woodi

Oj, hittade de här gamla dataspelet i mitt rum som jag spelade när jag var liten. Herregud vilka minnen som dök upp när jag spelade igen :') grafiken är ju bara för bra ;) men de gör inget, fan va roligt de va, haha! älskar fortfarande  spelet ^^

Ännu en underbar dag på Hagagymnasiet

Yes, precis som rubriken lyder! Idag har vi varit i grupper med tvåorna och treorna som går HA och HT (Hotell och turism) vi gick först runt ute i typ två timmar och gjorde olika uppdrag som att hitta fem kapsyler, ta kort på alla i gruppen i ett badkar, hitta en svamp, en farmor osv, skitkul! Sen var de lunch och sedan fick vi ett häfte med frågor och problemlösningar, hur kul som helst, kompisarna bara ramlar in :')
Vi skulle slutata tre, men slutade typ halv två, haha.
Nej, nu ska jag väl snart hoppa i träningskläderna och sedan träna lite innan middagen, så kommer min dag se ut, med ett léende på läpparna :)

HA1B

För er som inte bor i Falun, så såg de ut för typ två timmar sen, jävlar vilket oväder! Men de behövdes nog, har ju varit kvavt i flera dagar.. 
by the way, idag har vi tittat på film, diskuterat kring den och lekt massa lekar i maserhallen för att lära känna varandra. Klassen är verkligen super, dels för att vi är så få och alla verkar/är så snälla. Skolan är hur bra som helst, trivs som fan. Livet leker!

Första skoldagen

Yes, då var den avklarad. Var inte så farligt som jag trodde, de va rätt awesome faktiskt c:
vi är 17st i klassen varav tre är killar, haha!
Alla verkar jättetrevliga dessutom! Lärarna med. Idag har vi bara fått massa info, käkat och gått runt lite på skolan, imorgon ska vi leka lekar i maserhallen, ouff! ;) nejdå, de blir säkert kul! :)
Märkte just hur konstigt det kändes att placera de här inlägget under kategorin "skola" känns fortfarande som att vi har sommarlov ):
Jaja, det är skönt med lite rutiner också! 

Rockstad: Falun lördag!

In Mourning
Astral Doors
Sister Sin
Epica
Sabaton
Sophies tabbe, Langos, extra ingenting (;

D-A-D - Laugn n a half


Bild från Rockstad

Hittade denna på Facebook, haha!
 

Rockstad: Falun fredag!

Varg
F.k.ü
Circle 2 Circle
Eluveitie
Danko Jones
D-A-D

Rockstad: Falun torsdag!

Aliens Stole My Kidney
Dynazty
Amaranthe
Mimikry

Redo för Rockstad: Falun 2012!

Tog en timmes PW upp till hunddagiset med Engla, och sedan hem igen, trodde nästan att jag skulle svimma av värmeslag! Men man ska inte klaga när vädret äntligen är här :)
Sitter här och är redo för Rockstad: Falun, snart så! :)

Dagis

Yes, om några timmar ska jag gå upp och lämna Engla för inskolning på dagis, hoppas att allt går bra och att hon trivs! Men hjälp vilka priser och villkor det är då! 1500kr för inskolningen, 2600 i månaden och tikar som löper får inte vara där på fyra veckor. Menja, vad gör man när det här kanske är sista utvägen? /:
 

Vinterskor för tjejer

En grej bara, vad har tjejer för skor på vintern om inte kängor, stövlar osv?
INGETING! Det finns verkligen bara sådana vinterskor för tjejer, så himla stört! Tänk om man är som jag då och inte använder sådana skor? Det är ett helvete för mig att hitta vinterskor. Och vad använder killar på vintern? Jo, samma skor som på sommaren eller sådana där mounteverest-kängor som jag kallar dom, sådana där riktigt rejäla saker,
typ sådana här:
 
Stör mig på det rätt så mycket i alla fall, man vill ju inte direkt gå med sådana där skor till skolan, dessutom så är dom ju alldeles fööör varma. Så, har ni nån bra lösning? Kommentar, åsikt eller vad som helst? Har panik inför vintern!

Lycklig Engla

Engla har precis fått en fotboll ^^

Höst?

Igår på radion pratade dom just om höst, hösten har börjat på tv, dvs alla program. Meteorologerna säger att hösten redan är  här, i alla fall i norra sverige, räknas Dalarna dit? I så fall undrar jag varför det ärs strålande sol och 18 grader i skuggan? 
Känns ju jättepeppande att hösten är här när man knappt har haft någon sommar..
Dessutom är det ju bara mitten på augusti, och jag fyller då fan inte år på hösten, eller har jag börjat göra de nu? buhu ):

About smileys

Ja, precis. 
Smileys/smileysar.
Jag tycker dom är jätteviktiga, eller det är ju helt okej att skriva utan smileysar om man skriver på rätt sätt.
Det absolut värsta är nog om man väljer fel smileys eller om man alltid använder smileysar så slutar man, helt plötsligt. Då snackar vi serious-talk, nejmen oftast är det så. 
Jag älskar när man skriver med nån som ALDRIG skriver smileysar, så helt plötsligt skriver hen eller smileys, då blir man verkligen jätteglad, och tar det som om personen som skrev smileysen är overhappy, haha. Smileysar har verkligen superstor betydelse när man skriver med någon, i alla fall vilken man väljer. Men många förstår inte det, blir så pissed! Jag kan typ sitta i fem minuter och bara fundera ut vilken smiley jag ska använda så det inte blir fel, haha!
 
Nej, alltså jag har jättetråkigt, vet inte alls vad jag ska göra, så jag passar på att skriva lite, som jag tycker så mycket om.
På förra frågestunden hade jag fått en fråga om jag kunde svara med en videoblogg, och då hade jag tydligen svarat "nja, är inte så haj på det än, någon annan gång kanske" Hmm.. thinkin about it, kom på att vi har en rätt bra videokamera faktiskt. Appro på videobloggar och videos i överhuvudtaget, jag hatar när man spelar in sin röst och lyssnar på den, man tycker alltid att sin egen röst låter så ful, varför gör man det egentligen? Alla andra hör ju den hela tiden, och hade den varit ful så hade dom väl sagt något? Man kanske bara tycker det är pinsamt helt enkelt?
:))))
 

Glass

Angående glassen jag gjorde i lördags, här hittar ni receptet

Bullbak

Jodå, tidigt imorse ställde jag mig i köket, tog på mig förkläde och satte igång och baka bullar!
Nej, riktigt så var det inte. Klockan var väl 12, jag gick runt i mjukisbyxor och försökte få ihop en någolunda bra bulldeg, haha

Joshua Radin, cover

Älskar när man hittar människor som gör extremt bra covers på youtube, speciellt på ens favoritlåtar!
 

Ångest och dåliga tankar, så inåt helvete

Ja, precis som rubriken lyder.
Vet inte vad som hände, eller jo, de är kväll, mörk och nästan helt knäpptyst om man bortser från den extremt låga volymen som musiken är på.
Jag vill bara att skolan ska börja, så man kan få in lite rutiner, börja öva på allt jag tycker är jobbigt, börja prata med min psykolog igen, och få de där förbannade busskortet nån gång! Vet inte hur mycket pengar jag har lagt på buss alltså..
Jag saknar dig också, så förbannat mycket!
Det är väldigt många jag saknar. Varför ska alla bo så jävla långt bort?!
Dessutom, alla jävla dåliga vanor, alla regler jag har, srsly, försvinn. Jag vill inte ha med er och göra!
Ångest måste nog vara bland de värsta känslorna som finns, och för att inte ens nämna panikångest..
 

Spökvandring

Varit ut på långpromenad, gjort glass och käkat middag. Strax går jag och mamma iväg på spökvandring, bättre de än och sitta hemma! :)

American pancakes

Har precis ätit amerikanska pannkakor, så himla gott och dessutom är det lördag, så de kan man unna sig ^^
använde mig av de här receptet  blev dock bara 7st fast de skulle bli 10-12 o.o
Riv gärna lite choklad på och toppa med banan, vart hur gott som helst! Det är också supergott med färska bär, och såklart sirap! :)

Lyxfrukost

Godmorgon!
Har precis ätit min lördagfrukost som bestod av en mjuk macka med jordnötssmör (helt magiskt gott är det)
, lite honungsmelon och en kopp varm choklad, som jag även la ner en chokladbit som va fyllt med nougat i. Hur gott som helst. Det fick mig dessutom att tänka på chokladen vi drack i tyskland för några år sedan. Där fick man varm mjölk i en kopp och en rätt stor chokladbit, dessutom en jätteliten visp, så skulle man vispa ihop allting, himelskt gott var det, dessutom fanns det väldigt många smaker ^.^

Spindelfobi

Nu har spindel nummer fem inkräktat här hemma, och den fjärde som är i badrummet. Det har varit likadana spindlar varje gång också.. men jag vet inte alls vad de är för spindel? har aldrig sett en sådan förut? 
Det är jättefrustrerande.. som att den återuppstår? Hur kommer dom ens in?
Tänkte googla utifall jag kunde få fram vilken spindel de va, men ångrade mig när de började komma upp bilder. Fyfan va äckligt! Mamma säger att dom hela tiden kommer hit för att jag ska lära mig att inte vara så rädd, de är antagligen så ):

True story


Nytt lego

Det känns väldigt bra idag, av någon konstig anledning.
Jag började dagen med ett hårt träningspass efter frukosten, har duschat och precis avnjutit lite morotssoppa och en ostmacka, supergott!
Känner på mig att något roligt kommer hända idag, så vi får väl se :D

Efter tandläkarbesöket

Nu är jag hemma efter tandläkaren. Fick 5 "rör" med bedövning, (de är max vad dom får ge), men ändå så vart jag inte riktigt bedövad. Så nästa gång ska jag få lugnande också, åh, haha!
Så nu är jag jättecharmig när jag pratar, låter askul. Är bedövad i örat, upp till ögonbrynet och i princip hela tungan, haha!
Ville bara att ni skulle veta det >:)

Frågestund!

Tänkte köra igång en frågestund, avslutar den när jag tycker att det räcker :)
Så fråga på, det finns inga dumma frågor, bara dumma svar (;
nejmen jag ska försöka svara ärligt på allt :)
Så kommentera din fråga i de här inlägget.

Nervös, rädd och allt som hör där till

Lukas: Vart är toaletten?
Karin: *pekar*
Lukas: I skåpet?
HAHA!
Ja, igår var den en väldigt rolig och underhållande kväll med många trevliga människor!
Vi grillade i regnet, spelade massa spel och drack gott! Jättelyckad kväll, förutom att vi kokade på tok för mycket potatis och att köttet inte var riktigt klart, haha!

Idag är det tisdag, vilket betyder tandläkaren. Är mycket mer nervös nu, för sist jag var där så ville min tand aldrig bli riktigt bedövad, så nu har jag fått order om att ta två värktabletter + att jag ska få någon annan extrabedövning innan. Tur att jag har en snäll mamma som tar ledigt från jobbet och följer med mig, hih!
Är jättenervös och orolig, så önska mig lycka till!
puss
/e

Nervös, rädd och allt som hör där till

Lukas: Vart är toaletten?
Karin: *pekar*
Lukas: I skåpet?
HAHA!
Ja, igår var den en väldigt rolig och underhållande kväll med många trevliga människor!
Vi grillade i regnet, spelade massa spel och drack gott! Jättelyckad kväll, förutom att vi kokade på tok för mycket potatis och att köttet inte var riktigt klart, haha!

Idag är det tisdag, vilket betyder tandläkaren. Är mycket mer nervös nu, för sist jag var där så ville min tand aldrig bli riktigt bedövad, så nu har jag fått order om att ta två värktabletter + att jag ska få någon annan extrabedövning innan. Tur att jag har en snäll mamma som tar ledigt från jobbet och följer med mig, hih!
Är jättenervös och orolig, så önska mig lycka till!
puss
/e

I have a question..

Tom Kaulitz, gitaristen i Tokio Hotel, har en piercing på vänster sida av underläppen.
Men en kompis till mig såg att på en bild jag har i mitt rum, har han piercingen på höger sida. Wtf?!
Är jättefrustrerad.. han har ju haft den där piercingen på samma sida sedan han var liten, någon som vet hur detta kan komma sig?

Today, it's sunday


Tokio Hotel-naglar

Har suttit och pillat lite med naglarna igen. Vart riktigt nöjd! :)

Kupolen

Blev ett spontanåk med mamma till kupolen för att handla present till en vän!
Fick även med mig detta hem (a)
Köpte även en superliten pensel som jag tänkte ha till att måla små dekorationer på naglarna, tredje gången jag köpte den! Den har försvunnit varje gång.. men nu ligger den på mitt skrivbord och jag hoppas att den ligger kvar där nu!

Skor och glass

Kom hem från stan med ett par skor, finally! Nu är det bara ett par converse jag vill ha (a)
Sedan åkte vi med mamma till Lappens,ett gatukök där man får ovanligt mycket mat osv, känt över hela Sverige ^^
Där beställde vi 9 kulor glass med lite mjukglass, haha blev rätt mätt!

Today!

Morfar har varit här, och snart kommer Lisa förbi och hämtar upp mig, sedan bär det iväg ner på stan, hoppas verkligen att jag hittar ett par skor!

Ibland är det bra..

..att ha en pappa som är duktig på att rita :)

New in

Har varit på en tur till Dollar Store, Lager 70 i Borlänge och sedan ätit på Max, rätt ovanligt för att vara mig!
Fick i alla fall med mig två välbehövda saker

Slutar aldrig skratta åt den här!


Varpan runt

Helt spontant bestämde jag och Sophie oss för att cykla runt varpan, en rätt stor sjö i falun, ca 1 mil skulle jag tippa på. Det finns ett perfekt badställe på vägen också med flytbrygga som vi stannade till på. Fick äntligen inviga en av mina bikini's jag köpte på Gekås :)
Efter varpan runt cyklade jag fort hem, åt lite mat och sedan bar de av mot körskolan. Jag och mamma gick en handledarutbildning! Nu är det bara att vänta tills jag fyller år, sen kan jag äntligen börja övningsköra ;)

Azmarie Livingstone

Enligt mig den enda i top model som varit riktigt snygg

Shoes ♥


RSS 2.0