Engla

Vi tog oss upp till Englas favoritställe idag, Stångtjärn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saw-marathon

i fredags hade jag och Sophie ett Saw-marathon, dock var jag jävligt trött, så efter fjärde filmen stängde vi av, men vi fortsatte nästan direkt när vi vaknade. Jag fick en helt annat förståelse över hur allt hänger ihop o.s.v. när vi såg alla filmerna efter varandra. Det klarnade verkligen.
 

Joggingtur

Igår fyndade jag både ett sportarmband och en ny sportbehå på rea, så jag tänkte inviga dessa med en joggingtur.
 

Informationsträff - Källegården

Har precis varit på en informationsträff inför mitt tre veckor långa sommarjobb på äldreboendet Källegården. Det känns superbra!

Skulle nog dock varit lite mer observant innan jag hoppade på bussen bara. Jag visste inte vart jag skulle gå av, så jag sa åt busschauffören att säga till, men han glömde mig, så när vi var ute i Linghed (typ 1 mil från Källegården) så gick jag fram och frågade när jag skulle av.. Han bad om ursäkt och sa att han hade glömt av mig. Han hade som tur var skickat en taxi som skjutsade mig till Källegården. Så efter många om och men så kom jag fram, i tid!!

Midsommarafton

Igår kväll efter att vi grillat lite begav vi oss tillbaka till Torsby. Vi vandrade runt på stan i regnet, jag i min klänning med tyll från Shock tillsammans med mina wannabe creepers och Ellen i en svart långklänning. Jag kände nästan att jag passade in bland de värmländska raggarna och dansbanden som spelade på torget..

Borjoggen..

.. Är en tradition här i Torsby som går ut på att springa,jogga eller gå 8km. Detta sker alltid på midsommarafton och eftersom att jag och Ellen fortfarande är lite förkylda så avstod vi ifrån att springa. Vi sitter på första parkett och hejar på istället.
Glad midsommar everybody!



Gårdagens




Gräsmark

Har det super här borta i de värmländska skogarna, lagade dessutom världsklasgod mat idag, nomnom!
Förresten, så har jag börjat använda Instagram nu igen, så följ mig! Heter emmjaoo där.



Förkyld

Vaknade redan igår morse med ont i halsen, och nu är det värre än någonsin. Näsan rinner också. Bra start på sommarlovet..
Älskling sover, så min godispåse får hålla mig sällskap i syfte att dämpa min onda hals ):

Nymålade naglar + skolavslutning

Om bara några få timmar kan jag officiellt säga att jag har sommarlov haha. Det känns som vi haft det i ungefär två veckor då vi varit lediga väldigt mycket eftersom vi varit klara med kurserna. Men nu så!

Målade även naglarna igår. Det blev en enkel fransk manikyr med lite detaljer av fimosticks som liknar fruktbitar.



Samsung Galaxy S4

Håller just nu min fina S4 i handen. Är verkligen superglad efter att ha levt med mammas x10 mini pro sedan november



Tacos Tacos Tacos

Jag vräkte verkligen i mig tacos. Hade inte ätit något annat under dagen än skolans hårda och torra lax. Det kändes verkligen som att tugga på skumgummi. Jag gillar egentligen inte ens lax.
 
Efter vi ätit godaste tacosen ever så badade vi jacuzzi! Så mysigt. Men efter ett tag vart det så varmt att vi var tvungna att springa ett varv runt huset för att kyla ner oss. Vilken tur att hon bor precis bredvid både järnvägen och motorvägen, haha.
 
Istället för att ta bussen direkt från Petras hus åkte jag med Mona och handlade ett kilo godis på Ica Maxi. De har nämligen nya öppettider, och då har de även ändrat godispriserna just den här veckan. 29kr/kg. Ja, ni läste rätt. Hur billigt liksom?! Så nu har jag något att äta på under den fyra timmar långa bussresan ner till Karlstad!
 
 
 

Granny Smith

Har precis ätit ett äpple och gör ingenting speciellt förutom att invänta klockan, när den slår fem är det nämligen dags att dra sig ner mot bussen som ska ta mig vidare till Petra. Ikväll vankas det nämligen tacokväll med mina fantastiska vänner!
 

Kaos

Har suttit flera timmar idag och hållit på med bloggen utan att kunna rätta till problemet. Ja, ni ser ju själva vad som är fel. Antar att det får vara såhär, tills jag eller någon annan i framtiden kan fixa till det. 
Usch, känns inte alls lika roligt att blogga när det ser ut såhär.'
 
Så om någon är frivillig att hjälpa mig så, varsegod!

Soppa på en spik

Jag tog enkelt det jag hade hemma och tillagade en soppa gjord på morot, paprika, vatten, stilla havsflundra, tomat, grädde, en buljongtärning, rosmarin, peppar och citron. 

Jack Daniels, Rolling Stones och andra tryck som folk bär utan intresse

Alla dessa tröjor, linnen, väskor, ja allt som bär tryck med t.ex Jack Daniels eller Rolling stones. Hur många som bär dessa tryck dricker Jack Daniels eller lyssnar på Rolling stones? Tror att det är betydligt fler som bär trycket utan att intressera sig för vad det står för. Varför göra reklam för något man inte har någon som helst kunskap om? 
 
Jag skulle aldrig kunna ha på mig något som jag inte står för att jag gillar. Jag skulle snarare tycka att det var pinsamt att gå runt med t.ex en Whitesnake tröja och inte kunna svara på vilken favoritlåt man hade med gruppen.
 
 

Gofika

Jag var ute och sprang efter frukost, och kände doften av nybakta bullar en bra bit bort från vår lägenhet. Perfekt motivation för att spurta sista biten!

Gårdagen

Folkets hus är verkligen mitt och Sophies ultimata sommarställe. Mitt i stan, det finns flera bänkar, eluttag och man hör och ser massvis av folk, så igår var inget undantag att spendera kvällen där. Vi åt gjordgubbar med spraygrädde och drack juice till detta. Nomnom ~ 
Min fina vän

Ica Maxi

Thank someone for that wonderful store. Fick både min efterlängtade mjukglass, ett par skor och tre mascaror där ifrån!
 

Wanties 2013

Skriver som alltid en lista på vad jag vill ha så folk kan få lite inspiration till min födelsedag. 
 
  • Gymkort,totalkort hel/halvår på F&S
  • Pengar
  • En japansk flagga i tyg
  • Tavlor/bilder till mina just nu tråkiga väggar
  • Skönhetsprodukter - Body Shop är mums
  • Smycken
  • En musmatta till datorn
  • Zumba - 20 ggrs kort
  • Dvd/blue-ray-spelare med usb-uttag
  • Gitarrväska
  • Nagellack och accesoarer till naglarna
  • Hårfärg, svart & nån manic panic-färg
  • Ett capo till gitarren
  • En pulsklocka
  • Mobilskal till min bebis,Samsung Galaxy S4
  • Gellack
Listan kommer att utökas, så snart jag har kommit på fler saker.

Sveriges nationaldag

En dag som för mig är viktig. Jag tycker det är otroligt viktigt att försöka hålla Sverige så svenskt som möjligt, för det känns hela tiden som att våran kultur är på väg att försvinna, och det vore förjävligt. Bara att många bussar slutat bära svenska flaggan är ju skandal. Därför bär jag och tänker alltid bära min Sverige-tröja och vifta med Svenska flaggan på vår nationaldag!
 

Fler piercingsmycken

Efter att ha kollat runt lite på Crazy-factory övervägde jag om det vart värt att beställa där ifrån, har i princip bara hört dåligt om sidan. Halvvägs in i köpet bestämde jag mig för att avbryta det hela. Men tydligen så var det försent. Ordern var redan skickad och betald. Som tur var kostade det hela bara 96 kr!
 
Paketet kom idag. Blev ganska glad ändå, men vi får väl se hur länge grejjerna håller. Här är två av nio saker jag beställde.

Nyopererad

Engla har precis kommit hem från djursjukhuset där de har opererat bort tumören. Nu ska vi bara vänta på svar, om den är godartad eller inte. Tills såret läkt får hon leva med en blå uppblåstbar krage runt halsen. Hjärtat 

Kunde lika gärna stannat hemma, om det inte vore för thaibuffén

När vi kom till skolan berättade vår svenskalärare att han var tvungen att gå på en arbetsintervju.. Svenskalektionen var också vår enda lektion idag.. 
Men jag och mina kompisar begav oss till Coco Thai för att äta lunchbuffé. Efter vi ätit tills vi storknat kände jag mig som titeln i Frondas låt "Rullar fram".

Ledig tisdag

Lediga dagar brukar jag förgylla med träning, och idag var inget undantag. Tog med mig Engla på uteträning runt tisken. Vi gick en PW runt sjön med spring-intervaller. Vi stannade också två gånger på vägen. Ena gången för att träna styrka och andra gången för att Engla skulle få leka av sig i lekhagen. Nu är frågan bara vad man ska laga för något till lunch?!

Falukalaset

Ellen åkte hem idag, men om två veckor ses vi igen. Men den här gången i Gräsmark.
Den här helgen kunde inte blivit bättre på något sätt, jag har haft så fruktansvärt kul med min flickvän och kompisar.
Istället för att skriva så lägger jag upp bilder som sammanfattar helgen.
 Tillhör Sohpie.
 Tillhör Sohpie.
 Tillhör Sohpie.
Tillhör Sohpie.
Tillhör Sohpie.
 Tillhör Sohpie.
 
 

RSS 2.0