Bananpannkakor

 
För 1-2 portioner:
1 banan, två ägg, lite salt och lite mjölk.
Blanda samman med en gaffel eller en stavmixer till en smet. 
Stek i smör, var dock riktigt försiktig när du vänder pannkakorna eftersom att de lätt kan gå sönder. Jag var tvungen att ha två stekspadar för att lyckas, haha!
 
Servera sedan med vispad grädde,bär eller yoghurt. Jag åt med grekisk yoghurt och blåbär, som ni ser. Perfekt att äta till frukost eller mellanmål. Massor med nyttiga proteiner!
 
Tips: Byt ut bananen mot mango, då får ni mangopannkakor. Mango och banan är nämligen frukter som binder smet bra. I en smoothie gör de även konsistensen tjockare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0